Skræddersyede løsninger

Louw IT udvikler og leverer softwareløsninger indenfor digitalisering af arbejdsgange og processer i offentlige og private virksomheder. Projektvilkår aftales individuelt.

I har sandsynligvis ikke overblik over alle detaljer i jeres projekt. Ikke alle aspekter er afdækket, og måske ved I ikke hvilke fordelagtige funktioner, der nemt kan udvikles og integreres i jeres virksomheds digitale processer.

Louw IT’s gennemtestede metode for softwareudvikling sikrer jer en optimal proces. Metoden er baseret på en 360 graders funktionsanalyse, simple programmeringsvalg, iterativt samarbejde samt højt informationsniveau.

Det er i al beskedenhed vores styrke at realisere jeres projekt rettidigt og i overensstemmelse med jeres behov!

Projektstyring

Udover at agere sparringspartner i IT udviklingsprojekter udfører Louw IT også den egentlige projektstyring. Det medfører, at du som kunde ikke behøver at varetage den nødvendige styring af projektet – det tager vi os af.

Vi har stor erfaring med styring af IT udviklingsprojekter og ser det som en af vores største styrker, at vi løbende orienterer og inddrager vores samarbejdspartnere mest muligt gennem projektet.

Rådgivning

Louw IT udfører rådgivningsopgaver for såvel offentlige instanser som private virksomheder.

Vi er garant for altid velovervejet og kompetent rådgivning i alle aspekter af IT projekter eller eksisterende IT systemlandskaber.

Med seriøs rådgivning fra os, får I derved mulighed for såvel udvikling som justering og videreudvikling af jeres respektive IT systemer.